Aanrijding als voetganger

Aanrijding als voetganger

Bent u als voetganger aangereden? De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Als advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in letselschade. Wij helpen voetgangers met letsel bij het claimen en begroten van schadevergoeding na een aanrijding. Meld uw letsel of bel 020 7371447 voor gratis advies.

Indien u wenst maken wij gelijk een afspraak voor een bespreking om uw zaak gelijk in werking te zetten.

Als advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Ons kantoor kenmerkt zich door persoonlijk contact en begeleiding en op maat gesneden en eerlijk advies gedurende uw gehele letselschadetraject.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Als voetganger wordt u in het verkeer extra beschermd

Als voetganger bent u kwetsbaar. Heeft u letsel opgelopen door een aanrijding met een auto of ander motorvoertuig, dan geniet u extra rechtsbescherming. Dat houdt in dat u bijna altijd recht heeft op schadevergoeding, ook als u het ongeval zelf heeft veroorzaakt omdat u bijvoorbeeld het rode stoplicht heeft genegeerd of geen voorrang heeft verleend.

Bent u als voetganger aangereden door een motorvoertuig?

Een voetganger wordt in het recht gezien als een ‘zwakke verkeersdeelnemer’ waardoor u vrijwel altijd recht heeft op een schadevergoeding voor minimaal de helft van de schade die u lijdt. Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp is gespecialiseerd in het claimen van letselschade voor voetgangers na een aanrijding. Wij leggen u graag meer uit over deze speciale beschermingsregel. Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak.

Bent u als voetganger aangereden door een fietser?

De fiets wordt, al is het maar vanwege gezondheids- of milieuoverwegingen, een steeds populairder vervoersmiddel. Helaas rijdt niet iedere fietser even voorzichtig en komt een aanrijding met een voetganger wel eens voor. Een aanrijding van een voetganger door een fietser kan tot ernstig letsel leiden. Wilt u als voetganger uw schade op de fietser verhalen, dan moet u bewijzen dat u bij de aanrijding betrokken was, dat u letsel en schade heeft opgelopen en dat het ongeval niet uw schuld was. Noteer daarom na de aanrijding altijd de gegevens van de fietser, maak foto’s van de plaats van het ongeval en de schade, verzamel getuigen, bezoek zo snel mogelijk een arts en neem daarna gelijk contact op met ons advocatenkantoor zodat wij uw zaak kunnen opstarten.

Meer informatie?

Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp is gespecialiseerd letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Wilt u hulp bij het claimen van schadevergoeding? Schakel dan onze hulp in en meld uw letsel of bel gelijk voor het maken van een afspraak op  020 7371447.

Wij zetten uw letselschadezaak gelijk in werking en indien u dat wenst bezoeken wij u thuis voor een kennismaking of zaakbespreking.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo