Aanrijding op het zebrapad

Aanrijding op het zebrapad

Heeft u letsel door een aanrijding op het zebrapad? De regel is duidelijk, een zebrapad geeft voorrang en de andere verkeersdeelnemers op de weg moeten voorrang verlenen als u oversteekt. Heeft u door de aanrijding letsel opgelopen, dan heeft u recht op schadevergoeding.

Uw letselschade advocaat staat veel voetgangers bij die letsel hebben opgelopen door een aanrijding. Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van een schadevergoeding en helpen u met aansprakelijk stellen, berekenen van schadevergoeding, onderhandelen met de verzekeraar en alle andere aspecten waar u in een letselschadezaak mee te maken krijgt.

Neem contact op met ons kantoor via het contactformulier of bel 020 7371447.

Komt het u niet uit om naar ons kantoor af te reizen, dan bezoeken wij u thuis voor een zaakbespreking.

Wij helpen u direct en indien u wenst zetten wij uw letselschadezaak gelijk in werking.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een zebrapad geeft voorrang!

Een voetgangersoversteekplaats – zebrapad – geeft u als voetganger voorrang en bepaalt dat andere weggebruikers u voorrang moeten verlenen. Wordt u op een zebrapad aangereden en heeft u letsel, dan heeft u altijd recht op schadevergoeding mits u aan de voorwaarden voldoet. Schakel zo snel mogelijk de hulp in van ons kantoor, zodat wij u op tijd kunnen voorzien van goed advies en hulp vanaf de aanvang van uw letselschadezaak.

Bent u aangereden op een zebrapad? De wederpartij is aansprakelijk

De bestuurder van een auto, scooter of ander motorvoertuig die u op het zebrapad aanrijdt is schadeplichtig en dient uw schade te vergoeden. In de praktijk is een gemotoriseerd voertuig (bijna) altijd verzekerd en wordt de schadevergoedingsplicht overgenomen door de betrokken verzekeringsmaatschappij. Deze verzekeringsmaatschappij zal met u willen onderhandelen en in discussie willen treden over de hoogte van de vergoeding die aan u moet worden uitgekeerd. Het is verstandig om u hierin te laten bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat zodat u in ieder geval de gemaakte kosten vergoed krijgt en uw kans op schadevergoeding vergroot.

Hoe claimt u schadevergoeding?

Na een aanrijding op een zebrapad heeft u recht op schadevergoeding. Als voetganger moet u wel bewijzen dat u bij de aanrijding betrokken was en dat u daardoor letsel heeft opgelopen en schade lijdt. Verzamel na een aanrijding daarom zo veel mogelijk bewijsmateriaal, vul samen met de veroorzaker van de aanrijding het aanrijdingsformulier in, noteer de gegevens van de betreffende automobilist, maak foto’s van de betrokken voertuigen, het kenteken en verzamel gegevens van eventuele getuigen. Daarna is het zaak om zo snel en adequaat mogelijk te handelen. Als  advocatenkantoor richten wij ons op de behandeling van letselschade zaken voor slachtoffers met letsel. Neem na een aanrijding zo snel mogelijk contact met ons op.

Waar heeft u recht op?

Na erkenning van aansprakelijkheid heeft u recht op een vergoeding van alle kosten die u door uw letsel genoodzaakt bent te maken. Als letselschadespecialist kunnen wij u hier nader over informeren.

Wat moet ik doen bij een aanrijding door een onverzekerd motorvoertuig?

Via het Waarborgfonds Motorverkeer is het onder omstandigheden toch mogelijk om uw schade vergoed te krijgen. U kunt een claim indien bij het Waarborgfonds, maar hiervoor moet u wel aan een aantal eisen voldoen. Wij geven u hier graag meer informatie over. Zorg er in ieder geval voor dat u toch zoveel mogelijk informatie over het ongeval verzamelt dat uw betrokkenheid bij het ongeval kan bewijzen en doe moeite om de aansprakelijke partij alsnog te achterhalen.

Wij helpen u graag!

Het begroten, claimen en onderhandelen over de hoogte van schadevergoeding is gespecialiseerd werk. Schakelt u geen gespecialiseerde letselschade advocaat in, dan moet u zelf in discussie treden met gespecialiseerde verzekeraars en schaderegelaars. Laat u daarom bijstaan en schakel zo snel mogelijk de hulp in van uw letselschade advocaat Hoofddorp. Wij helpen u graag.

Meld uw letsel of bel ons direct op 020 7371447

Bent u niet in staat om naar ons kantoor af te reizen, dan bezoeken wij u thuis voor een zaakbespreking. Indien u dat wenst zetten wij uw zaak gelijk in werking.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo