Letsel door doorgereden motorvoertuig?

Letsel door een doorgereden motorvoertuig?

Heeft u letsel door een aanrijding, maar is de veroorzaker van het ongeluk doorgereden? Neem zo snel mogelijk contact op met uw Letselschade Advocaat Hoofddorp en laat u informeren over de mogelijkheden om alsnog uw schadevergoeding te claimen.

Als u aan de voorwaarden voldoet kunt u alsnog uw schade vergoed te krijgen. Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een aanrijding is doorgereden.

Meld uw schade of bel direct 020 7371447 voor gratis advies.

Bent u niet in staat om naar ons kantoor te reizen, dan bezoeken wij u thuis voor een zaakbespreking. Op uw verzoek starten wij uw zaak direct.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hoe claimt u schadevergoeding nadat een motorvoertuig is doorgereden?

Als u schadevergoeding wil verkrijgen dan moet u de veroorzaker van het ongeluk aansprakelijk stellen. Als de bestuurder van een auto, scooter of ander voertuig na een aanrijding is doorgereden, dan lukt dat niet. Toch is het soms mogelijk om uw schade vergoed te krijgen via het Waarborgfonds Motorverkeer. U dient dan wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Schakel onze hulp in zodat wij u op tijd van de nodige informatie en advies kunnen voorzien.

Waar heeft u recht op?

Voldoet u aan de voorwaarden en bent u in staat om genoeg materiaal aan te leveren, dan zal het Waarborgfonds Motorverkeer uw letselschadezaak als een ‘gewone verzekeraar’ in behandeling nemen.

Wat nadat de dader is doorgereden?

Ondanks dat de veroorzaker van het ongeluk is doorgereden, moet u zoveel mogelijk materiaal verzamelen waaruit valt af te leiden dat u bij het ongeval betrokken was. Doe in ieder geval aangifte van het ongeluk bij de politie, verzamel de gegevens van getuigen indien die aanwezig waren en neem daarna gelijk contact op met ons kantoor zodat wij u kunnen begeleiden in het letselschadetraject.

Wij helpen u graag!

Het claimen van schade is specialistisch werk. Schakel uw letselschade advocaat Hoofddorp in om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het claimen van uw schadevergoeding.

Wij helpen u graag. Neem gelijk contact met ons via 020 7371447 of meld uw letsel hier.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo