Ongeluk met auto, scooter of ander motorvoertuig

Ongeluk met motorvoertuig?

Ook in Hoofddorp wordt het drukker en helaas komt er soms ook een ongeval voor. Heeft u letselschade door een verkeersongeluk? Was er sprake van een aanrijding door een auto, scooter of ander gemotoriseerd voertuig? Zat u tijdens het ongeluk achterop of naast de bestuurder? Zeer waarschijnlijk heeft u recht op schadevergoeding.

Een slachtoffers met letsel is vaak genoodzaakt om kosten te maken voor herstel zoals bijvoorbeeld fysiotherapie, hulp in huis, vervoerskosten of het eigen risico van de ziektekostenverzekering.

Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp kan deze extra kosten voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

Neem gelijk contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Wij bezoeken u thuis om uw letselschadezaak te bespreken en zetten indien u dat wenst uw zaak gelijk in werking.

Als advocatenkantoor kiezen wij ervoor om alleen in opdracht van slachtoffers te werken. Wij nemen geen zaken aan van grote verzekeraars. Ons kantoor is daardoor onafhankelijk en altijd in staat om u van het beste advies te voorzien. Wilt u schade claimen na een ongeluk? Bel gelijk voor het maken van een afspraak.  Tel 020 7371447. Wij helpen u direct.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo