Fietsongeluk met auto

Ongeluk met de fiets

Bent u als fietser aangereden door een auto en heeft u letsel? Als slachtoffer kunt u de schade claimen die uit het ongeval voortvloeit. Als advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een fietsongeluk. Schakel direct onze hulp in. De kosten voor onze dienstverlening worden vergoed door de aansprakelijke partij. Ons kantoor is bereikbaar via het contactformulier of telefoon 020 7371447. Wij helpen u direct!

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Recht op schadevergoeding na een fietsongeluk

Was u betrokken bij een fietsongeluk en bent u aangereden door een auto of ander motorvoertuig? Dan heeft u recht op schadevergoeding. Als fietser wordt u – net als de voetganger – gezien als een zwakke verkeersdeelnemer. Hierdoor heeft u altijd recht op een vergoeding van minimaal de helft van uw schade, ook als het fietsongeluk uw eigen schuld was. De schadevergoeding kan worden verhoogd naar een volledige vergoeding, afhankelijk van de verkeerssituatie en overige factoren.

Wat moet u doen?

Als slachtoffer moet u bewijzen dat u bij het ongeval betrokken was. Het is daarom verstandig om na het fietsongeluk zoveel mogelijk informatie en bewijs te verzamelen. Verzamel daarom getuigenverklaringen, maak foto’s van het ongeval en de betrokken voertuigen, doe zonodig aangifte bij de politie en achterhaal de gegevens van de bestuurder van het motorvoertuig en zorg dat hij van het ongeval melding maakt bij zijn verzekeraar.

U heeft een advocaat nodig

Als u schade na een fietsongeluk wil claimen, is het verstandig om een in letselschade gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Het claimen van schadevergoeding is maatwerk. Slachtoffers met hetzelfde letsel kunnen ieder toch een ander bedrag aan vergoeding uitgekeerd krijgen. Met hulp van een letselschade advocaat verkrijgt u een zo hoog mogelijke vergoeding.

Wat kost het mij?

Was er een gemotoriseerd voertuig bij het fietsongeluk betrokken, dan kost onze dienstverlening u in de meeste gevallen niets. Als de aansprakelijkheid door de betreffende verzekeraar is erkend kunnen wij de kosten voor onze dienstverlening direct bij de aansprakelijke partij neerleggen. Is aansprakelijkheid niet erkend dan kunnen wij met u andere financiële oplossingen bedenken zoals het werken tegen een vaste prijs of het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand.

Meer informatie?

Wij informeren u graag nadere over de gevolgen van uw fietsongeluk en het claimen van uw schadevergoeding. Via het contactformulier op onze website of  020 7371447 zijn wij direct bereikbaar. Indien u dat wenst bezoeken wij u thuis in Hoofddorp voor een kennismaking en zetten wij uw zaak gelijk in werking.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo