Fietsongeval

Fietsongeval

Bent u aangereden als fietser en heeft u schade opgelopen? In de meeste gevallen heeft u dan recht op schadevergoeding. Letselschade Advocaat Hoofddorp helpt mensen die letsel hebben opgelopen door een fietsongeluk. Wij helpen u onder andere met het het achterhalen van de schuldige partij of de betrokken verzekeraar, aansprakelijk stellen, het begroten van uw schade en inschatten van uw kansen.

Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp bezoekt u ook thuis om uw zaak te bespreken zodat u niet met uw letsel naar kantoor hoeft af te reizen. Indien u dat wenst zetten wij uw letselschadezaak gelijk in werking.

Meld uw letsel gelijk of bel direct 020 7371447. Altijd gratis advies!

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hoeveel schadevergoeding krijg ik na een fietsongeval?

Het berekenen van schadevergoeding is maatwerk. Slachtoffers met hetzelfde letsel kunnen uiteindelijk een ander bedrag aan vergoeding ontvangen, omdat de schadeposten van elkaar verschillen. Het is daarom belangrijk dat u bij het claimen van schadevergoeding altijd de hulp inschakelt van een gespecialiseerde letselschade advocaat. Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in het claimen en begroten van schadevergoeding voor slachtoffers met letsel.

Was er sprake van een fietsongeval met een gemotoriseerd voertuig?

In Nederland worden fietsers extra beschermd. Als bij het fietsongeval een auto, scooter of ander motorvoertuig betrokken was, dan ontvangt de fietser vrijwel altijd een schadevergoeding. De hoogte van de schadevergoeding is van verschillende factoren afhankelijk, maar zal altijd neerkomen op minimaal de helft van uw geleden schade. Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp vertelt u hierover graag meer in een duidelijke uitleg en persoonlijk gesprek

Was er sprake van een fietsongeval met een andere fietser of voetganger?

Was er sprake van een fietsongeval tussen twee fietsers? Dan heeft u geen recht op extra bescherming. Als slachtoffer met letsel moet u bewijzen dat u bij het fietsongeval betrokken was en dat het ongeval niet door uw schuld is ontstaan. Verzamel altijd zoveel mogelijk informatie na het fietsongeval, noteer de namen van getuigen, de gegevens van de veroorzaker van het fietsongeluk, bezoek een arts voor behandeling van uw klachten en neem daarna gelijk contact op met ons kantoor om uw zaak te bespreken en uw kansen op schadevergoeding in te schatten.

Heb ik een advocaat nodig?

Als advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in letselschade en het claimen van schadevergoeding voor fietsers. Ons kantoor heeft goede recensies. Vanwege onze ervaring kunnen wij antwoord geven op al uw vragen en u helpen met aansprakelijk stellen, begroten van uw schade, het maken van een kansinschatting op het verhalen van uw vergoeding. Door onze persoonlijke aanpak zal het in veel gevallen niet nodig zijn om een rechtbank te bezoeken en kunnen wij uw zaak onderling regelen.

Was u betrokken bij een fietsongeval? Schakel zo snel mogelijk onze hulp in. Doet u dat niet dan is de kans groot dat u vroeg of laat tegen wat knelpunten aan zal lopen. Wat doet u bijvoorbeeld als de verzekeraar niet alle opgelopen schade wil vergoeden, uw letsel niet erkent of stelt dat uw klachten niet door het ongeval zijn veroorzaakt? Door u te laten bijstaan door ons kantoor kunt u deze problemen voorkomen en een hogere schadevergoeding verkrijgen. .

Wat kost het mij?

Als slachtoffer met letsel kunnen wij de kosten voor onze dienstverlening verhalen op de aansprakelijke partij, zodra aansprakelijkheid is erkend. Was er sprake van een fietsongeval met een gemotoriseerd voertuig, dan dient aansprakelijkheid hoe dan ook voor minimaal de helft erkend te worden, dat geldt ook voor de advocaatkosten. Is er een kans aanwezig dat aansprakelijkheid niet wordt erkend dan bespreekt uw Letselschade Advocaat Hoofddorp met u de financiële mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het verrichten van werkzaamheden tegen een vaste prijs of de mogelijkheden van gefinancierde rechtsbijstand. U zult hoe dan ook geen kosten maken die vooraf niet met u besproken zijn.

Meer informatie?

Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp helpt u graag om de gevolgen van uw fietsongeval in goede banen te leiden. Neem contact op met ons kantoor en maak gelijk een afspraak voor een zaakbespreking via meld uw letsel of bel direct 020 7371447.

Wij bezoeken u thuis voor een zaakbespreking en zetten uw zaak gelijk in werking.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo