letsel door reizen met de bus

Letsel tijdens reizen met de bus

Veel Amstelveners maken gebruik van de bus om bijvoorbeeld naar – het centrum van – Amsterdam, Zuidoost of Schiphol te reizen. Soms is de bus genoodzaakt om een noodstop te maken. Dit kan leiden tot lelijke valpartijen of harde stoten. Heeft u letsel opgelopen in de bus? Dan kunt u de vervoersmaatschappij aansprakelijk stellen voor uw schade.

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in het claimen van schade bij vervoersmaatschappijen. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied. Neem contact met ons op via het contactformulier of 020 7371447. Wij helpen u direct. Indien u dat wenst zetten wij uw letselschadezaak gelijk in werking of bezoeken wij u thuis voor een zaakbespreking.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Letsel door het reizen met de bus?

Het reizen met de bus veilig, maar soms is een buschauffeur genoodzaakt om een noodstop te maken. Door een noodstop kunnen passagiers lelijk vallen en letsel oplopen. Veel voorkomende klachten zijn kneuzingen en hoofdpijnen, maar sommige passagiers lopen ook lelijke breuken op. Als u letsel heeft opgelopen tijdens het reizen met de bus, dan kunt u de schade die uit het ongeval voortvloeit claimen bij de vervoersmaatschappij.

Wat moet ik doen?

Allereerst moet u bewijzen dat u passagier was van de betreffende bus ten tijde van het ongeval. Het is dus belangrijk dat u zoveel mogelijk bewijs verzamelt dat u kan gebruiken om dit te onderbouwen. Zorg daarom dat u foto’s maakt en noteert in welke bus u zat, wat het kenteken was en verzamel getuigenverklaringen en gegevens van mede-passagiers. Daarna moet u zo snel mogelijk de vervoersmaatschappij aansprakelijk stellen. Hiervoor kunt u het beste hulp in roepen van een gespecialiseerde letselschade advocaat.

Handel snel!

Heeft u wel gehoord van verjaringstermijnen? Na het verloop van een bepaalde periode kunt u geen schade meer claimen bij de aansprakelijke partij. Uw claim is dan verjaard. Voor bepaalde situaties gelden andere verjaringstermijnen. Als u schade wil claimen door het ongeval met uw bus, dan moet u uw vervoersmaatschappij aansprakelijk stellen. De verjaringstermijnen voor ongevallen met het openbaar vervoer zijn kort. Het is daarom belangrijk om na het opgelopen letsel in de bus, zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Ons advocatenkantoor helpt u graag!

Als advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in het claimen van letselschade tijdens de bus of ander openbaar vervoer. Schakel na een ongeval zo snel mogelijk onze hulp in en vergroot uw kansen op schadevergoeding. Vul het contactformulier in of bel direct 020 7371447.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo