Openbaar vervoer

Letsel door reizen met het openbaar vervoer

Door een noodstop of andere plotselinge manoeuvre kunnen passagiers tijdens het reizen met het openbaar vervoer vervelend letsel oplopen. Heeft u letsel opgelopen tijdens het reizen met het openbaar vervoer? Dan helpen wij u graag met het aansprakelijk stellen van de vervoersmaatschappij en het verhalen van uw schadevergoeding.

Neem contact op voor advies en hulp. Meld uw letsel of bel 020 7371447.

Bent u niet in staat om naar ons kantoor af te reizen, dan bezoeken wij u thuis voor een zaakbespreking. Op uw verzoek nemen wij direct actie om uw schadevergoeding te claimen.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schade claimen bij uw vervoersmaatschappij: Let op!

Het claimen van schadevergoeding na het reizen met het openbaar vervoer begint bij een aansprakelijk stelling. De vervoersmaatschappij waarmee u reisde is verzekerd voor de gevolgen van het letsel dat u tijdens de reis heeft opgelopen. Laat u bij het verhalen van schadevergoeding bijstaan door uw Letselschade Advocaat Hoofddorp. In veel gevallen wil de betrokken verzekeraar namelijk onder de schadevergoedingsplicht uitkomen. Krijgt u wel een vergoeding aangeboden dan is het de vraag of het aangeboden bedrag uiteindelijk toereikend zal zijn. Met hulp van ons kantoor vergroot u de kans op het verkrijgen van schadevergoeding.

Waar heb ik recht op?

De hoogte van schadevergoeding hangt af van verschillende factoren. Hierdoor kan de vergoeding van passagiers die tijdens het reizen met het openbaar vervoer hetzelfde ongeluk hebben meegemaakt uiteindelijk toch verschillen. Laat u daarom bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat die u kan helpen om een zo hoog mogelijke vergoeding te verkrijgen.

Wat moet ik doen?

Om een vergoeding te verkrijgen moet u snel handelen. Zeker in zaken tegen vervoersmaatschappijen geldt dat het lastiger wordt om een geldbedrag te ontvangen als u lang wacht met het ondernemen van actie. Het is belangrijk om na het ongeluk bij de buschauffeur melding te maken van uw letsel, maar ook bij de vervoersmaatschappij zelf. Schakel daarna zo snel mogelijk medische hulp in na het ongeval en verzamel bewijsstukken (getuigen, busnummer, kenteken of verklaringen).

Wilt u meer informatie?

Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp helpt regelmatig slachtoffers die letsel hebben opgelopen tijdens het reizen met het openbaar vervoer.

Wij zijn gespecialiseerd en onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk contact gedurende uw gehele letselschade traject.

Bel direct 020 7371447 of meld uw letsel. Indien u dat wenst bezoeken wij u thuis en zetten wij uw letselschadezaak gelijk in werking.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo