schade door een dier

Schade door een dier

De eigenaar of bezitter van een dier is aansprakelijk als dat dier schade of letsel veroorzaakt. Zijn bijvoorbeeld uw eigendommen vernield door de hond van de buren, is uw lieve terriër gebeten door een agressieve hond in het park of heeft u letsel opgelopen doordat u door een dier bent gebeten? Dan kunt u de eigenaar van het dier aansprakelijk stellen voor uw schade.

Heeft u schade of letsel opgelopen door een dier van een ander en wilt u uw zaak aan ons voorleggen? Wij zijn bereikbaar via contactformulier of telefoonnummer 020 7371447. Neem contact op. Wij helpen u graag.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Op hoeveel schadevergoeding heb ik recht?

Als aansprakelijkheid is erkend heeft u in ieder geval recht op een vergoeding van de kosten die rechtstreeks uit het ongeval voortvloeien. Als u zelf letsel heeft opgelopen door een dier dan heeft u naast de materiele schade ook recht op een smartengeld vergoeding. De hoogte van de schadevergoeding is dus per geval verschillend en mede afhankelijk van persoonlijke omstandigheden. De ene letselschadezaak kan dus niet met de andere worden vergeleken. Om ervoor te zorgen dat u de schade vergoed krijgt waar u recht op heeft, is het verstandig om u bij het claimen van letselschade te laten bijstaand door een gespecialiseerde letselschade advocaat.

Wat moet ik doen?

Als u schadevergoeding wil krijgen moet u eerst weten op welke partij u aansprakelijk wil stellen voor de schade. Probeer na een ongeval altijd de eigenaar van het dier te achterhalen en zijn contact- én verzekeringsgegevens te noteren. Daarnaast moet u zoveel mogelijk bewijzen verzamelen waarmee u de schade, het letsel en eventuele overige relevante zaken kunt aantonen. Maak daarom foto’s van de schade of het toegebrachte letsel, verzamel getuigenverklaringen en schakel daarna direct de hulp in van ons advocatenkantoor.

Meer informatie?

Als advocatenkantoor hebben wij ruime ervaring op het gebied van letselschade in al haar facetten. Wellicht heeft u vragen of wilt u na het lezen van de bovenstaande tekst meer informatie. Via het formulier op deze website kunt u direct contact met ons opnemen.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo