Slippen, vallen of uitglijden

Letsel door slippen, vallen of uitglijden

Heeft u letsel door slippen, vallen of uitglijden? Bent u van mening dat uw slip- of valpartij is veroorzaakt door de schuld van een ander omdat er bijvoorbeeld sprake is van een natte vloer, losliggende tegels of een slecht wegdek, dan heeft u de mogelijkheid om schadevergoeding te claimen.

Wilt u uw kosten terugclaimen of aanspraak maken op schadevergoeding en wilt u uw zaak aan ons voorleggen? Neem contact op via het contactformulier of bel direct 020 7371447. Wij staan u graag te woord.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hoe groot is de kans dat ik mijn schade vergoed krijg?

Een schadevergoeding wordt pas uitgekeerd als aansprakelijkheid is erkend. Als u als slachtoffer bent gevallen, gestruikeld of uitgegleden zult u eerst moeten aantonen dat de betreffende vloer of weg niet voldeed aan de eisen die u mocht stellen, dat hierdoor voor u een gevaar is ontstaan en dat u letsel heeft opgelopen. In veel gevallen zal de aansprakelijkheid niet direct door de betrokken partij worden erkend en als slachtoffer zult u de discussie over de aansprakelijkheid moeten voeren met een in letselschade gespecialiseerde verzekeringsagent. Als u bent gevallen of uitgegleden is het dus belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met uw Letselschade Advocaat Amsterdam zodat wij uw letselschadezaak in werking kunnen zetten en direct kunnen adviseren en begeleiden om de aansprakelijkheid in uw zaak erkend te krijgen.

Wat moet ik doen?

Als slachtoffer zult u moeten aantonen dat u letsel heeft opgelopen door uw val- of struikelpartij. Er wordt ook van u verwacht dat u aantoont hoe het ongeluk is ontstaan. Het is dus belangrijk dat u foto’s maakt van het slechte wegdek, de natte vloer of de obstakels die op de weg liggen. Daarnaast is het verstandig om zo veel mogelijk informatie te verzamelen waarmee u kunt bewijzen dat u letsel heeft opgelopen doordat u bent gevallen of uitgegleden. Vooral getuigenverklaringen kunnen hierbij helpen. Verder is het belangrijk dat u bij letsel zo snel mogelijk medische hulp inschakelt en de betreffende arts ervan op de hoogte brengt dat het letsel is ontstaan doordat u bent gevallen.

Meer informatie?

Als advocatenkantoor helpen wij slachtoffers die letsel hebben opgelopen door een ongeval. Wij hebben ruime ervaring en goede referenties. Bij een val- of struikelpartij staat aansprakelijkheid niet zonder meer vast. Als u bent gevallen en letsel heeft opgelopen is het dus belangrijk om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen en u te laten begeleiden door een letselschade advocaat. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of bel gelijk 020 737 1447. Indien u dat wenst bezoeken wij u thuis en zetten wij uw letselschadezaak gelijk in werking.

Wat voor ongeval heeft u gehad?

Wij bieden hulp en gratis advies bij onder andere de onderstaande ongevallen

Slippen, vallen of uitglijden

Schade door een dier

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat enkel optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo