Over Letselschade Advocaat Hoofddorp

Letselschade Advocaat Hoofddorp is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Wij kiezen ervoor om uitsluitend op te treden voor slachtoffers en niet samen te werken met grote verzekeraars of in opdracht van verzekeraars claims af te wikkelen. Indien u vanwege uw letsel niet in staat bent om naar ons kantoor te komen, dan bezoeken wij u thuis om uw zaak gelijk in gang te zetten.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onafhankelijk advocatenkantoor

Wij zijn een onafhankelijk advocatenkantoor. Bij het verstrekken van advies, het inschakelen van externe partijen, berekening van schadevergoeding  of het afwikkelen van een zaak houden wij uitsluitend het belang van onze clienten in acht.

Wij adviseren u altijd vooraf over de haalbaarheid van uw zaak en de kosten die daarbij komen kijken. U zult over het algemeen geen geld kwijt zijn aan onze dienstverlening, omdat wij deze kosten veelal voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

Het kenmerk van ons advocatenkantoor is voornamelijk de persoonlijke betrokkenheid en het verstrekken van maatwerk advies en bijstand in uw letselschadezaak. De aanpak van ons advocatenkantoor is zo effectief gebleken dat de meeste van de zaken buiten de rechtszaal om kunnen worden afgewikkeld. Vaak is het dus niet nodig om te procederen bij de rechtbank en kan uw advocaat de zaak voor u behandelen. U hoeft dus zelf geen contact op te nemen of te onderhandelen met de aansprakelijke verzekeraar. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om u volledig te focussen op uw herstel.

Aangesloten bij de Orde van Advocaten en specialisatieverenigingen

Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp is sterk gespecialiseerd in letselschade en alle andere aspecten die daarbij komen kijken. Uw advocaat voldoet aan alle opleidingsvereisten die de Orde van Advocaten verplicht heeft gesteld. Daarnaast is uw advocaat lid van verschillende specialisatieverenigingen die extra opleidings- en kennisvereisten stellen waaraan wordt voldaan.

Onafhankelijk advocatenkantoor

Als advocatenkantoor zijn wij dus onafhankelijk. Bij het verstrekken van advies, berekening van schadevergoeding, het inschakelen van externe partijen of het afwikkelen van een zaak houden wij uitsluitend het belang van onze clienten in acht. Wij adviseren altijd vooraf over de haalbaarheid van uw zaak en het kostenaspect dat daarbij komt kijken. Over het algemeen zult u geen kosten kwijt zijn aan onze dienstverlening, omdat wij deze kosten voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

Het kenmerk van ons advocatenkantoor is vooral de persoonlijke betrokkenheid en het verstrekken van op maat gesneden advies en bijstand in uw letselschadezaak. De aanpak van ons advocatenkantoor is zo effectief dat de meeste van de letselschadezaken buiten de rechter om kunnen worden afgewikkeld. In de meeste gevallen is het dus niet nodig om te procederen bij de rechtbank en kan uw advocaat de zaak voor u behandelen. U hoeft dus niet meer zelf in contact op te nemen of te onderhandelen met de aansprakelijke verzekeraar. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om u volledig te focussen op uw eigen herstel.

Aangesloten bij de Orde van Advocaten en specialisatieverenigingen

Letselschade Advocaat Hoofddorp is gespecialiseerd in letselschade en alle andere aspecten die daarbij komen kijken. Uw advocaat voldoet aan alle opleidingsvereisten die de Orde van Advocaten verplicht heeft gesteld. Daarnaast is uw advocaat lid van verschillende specialisatieverenigingen die extra opleidings- en kennisvereisten stellen waaraan wordt voldaan.

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat uitsluitend optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo