Over Letselschade Advocaat Hoofddorp

Letselschade Advocaat Hoofddorp is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Wij kiezen ervoor om uitsluitend op te treden voor slachtoffers en niet samen te werken met grote verzekeraars of in opdracht van verzekeraars claims af te wikkelen. Indien u vanwege uw letsel niet in staat bent om naar ons kantoor te komen, dan bezoeken wij u thuis om uw zaak gelijk in gang te zetten.

DIRECT HULP NODIG?

Vul onderstaand formulier in of bel direct 020 737 1447

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onafhankelijk advocatenkantoor

Wij zijn een onafhankelijk advocatenkantoor. Bij het verstrekken van advies, het inschakelen van externe partijen, berekening van schadevergoeding  of het afwikkelen van een zaak houden wij uitsluitend het belang van onze clienten in acht.

Wij adviseren u altijd vooraf over de haalbaarheid van uw zaak en de kosten die daarbij komen kijken. U zult over het algemeen geen geld kwijt zijn aan onze dienstverlening, omdat wij deze kosten veelal voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

Het kenmerk van ons advocatenkantoor is voornamelijk de persoonlijke betrokkenheid en het verstrekken van maatwerk advies en bijstand in uw letselschadezaak. De aanpak van ons advocatenkantoor is zo effectief gebleken dat de meeste van de zaken buiten de rechtszaal om kunnen worden afgewikkeld. Vaak is het dus niet nodig om te procederen bij de rechtbank en kan uw advocaat de zaak voor u behandelen. U hoeft dus zelf geen contact op te nemen of te onderhandelen met de aansprakelijke verzekeraar. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om u volledig te focussen op uw herstel.

Aangesloten bij de Orde van Advocaten en specialisatieverenigingen

Uw Letselschade Advocaat Hoofddorp is sterk gespecialiseerd in letselschade en alle andere aspecten die daarbij komen kijken. Uw advocaat voldoet aan alle opleidingsvereisten die de Orde van Advocaten verplicht heeft gesteld. Daarnaast is uw advocaat lid van verschillende specialisatieverenigingen die extra opleidings- en kennisvereisten stellen waaraan wordt voldaan.

Eki Carkic
Eki Carkic
11:19 09 Apr 20
Liane heeft me ongeveer 1.5 jaar bijgestaan, en ze heeft me zo goed geholpen met alles. Altijd er voor me geweest, een en al top!! Mocht je woonachtig zijn in Nederland, sws een dikke aanrader! Thanks Liane Foe!!
Jurriaan Bakker
Jurriaan Bakker
16:21 25 Mar 20
Zeer goede ervaring. Vooral de de persoonlijke aanpak bij een vervelende situatie als letselschade was erg fijn!
Ramses Jedeloo
Ramses Jedeloo
16:18 25 Mar 20
Letsel wens ik niemand toe... Maar als het dan toch gebeurt, dan wens ik je deze advocaat toe. Ik ben waanzinnig geholpen, de beste in Amsterdam en omstreken!
Benjamin Gemin
Benjamin Gemin
14:49 18 Feb 20
Hele goede service, de aangewezen advocate (Liane Foe) is uitstekend! Heel goede inlevingsvermogen en gaat echt voor de cliënt! Op tijd feedback gekregen over de vooruitgang van de zaak, echt niks te klagen! Het eindresultaat was ook zeker goed dus ik ben tevreden!
Flor Silva da Cruz
Flor Silva da Cruz
12:40 07 Feb 20
Erg goed geholpen door Liane Foe. Is zeer betrokken en erg vriendelijk. Heeft alles goed afgehandeld, was erg revreden over haar! Ik zou haar zeker aanraden.
Melissa Koyuncu
Melissa Koyuncu
14:12 28 Jan 20
Heel erg goed geholpen door mevrouw Liane Foe vanaf het begin. Heel erg gesteund vanaf het begin van het ongeluk die was ontstaan door het schoolreisje met een klassenuitje. Een top advocaat die je heel erg goed kan helpen op pad en waar je erg ver mee kan komen! Een aanrader!
Bilal SYo
Bilal SYo
12:01 15 Jan 20
Letselschade advocaat Amsterdam, heeft mij persoonlijk vanaf het begin van mijn auto-ongeluk tot het eind van de letselschadezaak uitstekend goed geholpen. Ik heb hierdoor de zaak zo goed mogelijk kunnen meemaken. En heb mijn letsel (Whiplash en rugklachten) zo goed mogelijk kunnen behandelen.
Erik Groot
Erik Groot
16:41 14 Jan 20
Ook ik kan mij niet voorstellen dat bijna alle reviews zo positief zijn. Als Foe iedereen te woord staat zoals zij mij te woord heeft gestaan, dan kunnen de reviews nooit zo positief zijn. Tenzij er veel fake tussen zit, uiteraard. Zoals ook al eerder in de reviews staat, de communicatie is inderdaad verschrikkelijk. Het duurde bijna twee weken voordat ik haar eindelijk te pakken kreeg. En erg geïnteresseerd in mijn zaak kwam ze niet over. Uiteraard is dat subjectief, maar ze kwam op mij ook niet erg vriendelijk over. Alsof ze er bij voorbaat al geen zin in had. Ze kan mijn zaak niet aannemen omdat ze vol zit en deze maand met zwangerschapsverlof gaat. Vreemd dat er dan erg recente, positieve reviews zijn, sommige zelfs van minder dan een maand, terwijl ze toen ook al wist dat ze met zwangerschapsverlof zou gaan. Heeft ze dan zaken afgeraffeld? Komt mij allemaal niet erg geloofwaardig en aannemelijk over. Ook een klein kantoor is dus niet beter of betrouwbaarder dan grote(re) kantoren. Zoals kleine(re) kantoren vaak wel pretenderen. Zij is al het vierde letselschadekantoor dat mij niet wil bijstaan. Ik krijg toch echt wel de indruk dat ook de letselschade-advocaten net zulke oplichters zijn als de verzekeraars (van de tegenpartijen). Mooie praatjes, maar, in elk geval, in mijn geval, totaal geen daden. Heel goed opletten en uitzoeken dus, in deze branche. Geloof in ieder geval niet blindelings alle mooie praatjes op hun websites (en de (positieve) reviews). Maar goed dat ik als jurist zelf niet in dit rechtsgebied werkzaam ben. Wat een baggerzooi! Ik wilde 0 sterren geven, maar dat kan helaas niet
vid so
vid so
15:21 19 Dec 19
Goede uitleg en goed geholpen!
Zoë Verdaasdonk
Zoë Verdaasdonk
16:47 03 Dec 19
Mevrouw Foe heeft mij erg goed geholpen en bijgestaan in mijn zaak. Ze heeft alle taken vol begrip, medeleven en vastberadenheid uitgevoerd. Ik voelde meteen dat ik in goede handen was!
Love2Travel .
Love2Travel .
23:11 01 Nov 19
Niet aan te raden. Communicatie is verschrikkelijk.
D.J. de Jong
D.J. de Jong
16:11 04 Sep 19
Onze zaak heeft een aantal jaren geduurd en al die tijd heeft Mevr.Foe ons van allles op de hoogte gehouden.Ook was ze zeer betrokken ,wat ons goed heeft gedaan.Kortom,een positieve ervaring rijker,daarvoor dank Mevr.Foe.
pani panos
pani panos
09:41 30 Aug 19
Letselschade Advocaat Amsterdam heeft mijn belangen inzake een ingewikkelde letselschade zaak uitmuntend behartigd. Ik ben bijgestaan door letselschade advocate Liane Foe zij was zeer betrokken en was zeer professioneel. Ik ben zeer tevreden met de uitkomst van mijn zaak.
Michel de Hond
Michel de Hond
13:19 29 Aug 19
Echt een aanrader! Zeer professioneel en is er voor je.
Rafaella Koopmans
Rafaella Koopmans
12:03 29 Aug 19
Liane Foe echt een aanrader top advocaat!
Mark Rutter
Mark Rutter
17:37 03 Jun 19
De bijzonder prettige contacten met Letselschade Advocaat hebben binnen enkele weken tot een mooi succes geleid. De wijze waarop Letselschade Advocaat communiceert en relativeert schept duidelijkheid bij een lastige casus waarbij een helicopterview gewenst was. Concreet, doorvragen, een frisse kijk, to the point en handelen volgens afspraak zijn wat mij betreft van toepassing op de aanpak van Letselschade Advocaat. Dank
Linda Nice
Linda Nice
20:00 26 May 19
Ontzettend veel gehad aan mevrouw Foe. Zij is empathisch en weet waar ze het over heeft. Mocht je twijfelen, niet doen! Bel haar!
Dorothee Gaeta
Dorothee Gaeta
19:08 23 May 19
Het is zo fijn dat ik in begrijpbare taal ben geholpen. De uitleg is heel duidelijk en ik ben heel blij met de aandacht die ik kreeg. Dank je! Je hebt mij echt heel erg geholpen en iedereen met letsel zou zich hier moeten aanmelden!! :)
Roland Boerhof
Roland Boerhof
11:37 23 May 19
"Ik zal even kijken of ik u door kan verbinden". "Momenteel kan niemand u te woord staan, maar u wordt teruggebeld". Op mijn vraag wanneer, volgde het antwoord "vanmiddag of morgen of zo" Nooit meer iets gehoord. Gezien het hoge aantal maximaal scorende reviews, vraag ik me af of deze allemaal authentiek zijn
P D Suskalov
P D Suskalov
08:10 23 May 19
Ik ben bovenverwachting bijgestaan door Letselschade Advocaat Amsterdam. Ik ben goed begeleid in het proces en mevrouw Foe was zeer duidelijk in haar uitleg. De samenwerking met het kantoor heeft mij ook een mentale boost gegeven waardoor ik er weer tegenaan kan! Ik raad Letselschade Advocaat Amsterdam daarom ook aan voor iedereen die letsel heeft door toedoen van een ongeval!
Jochem van den Ouweelen
Jochem van den Ouweelen
05:13 11 Jul 18
Middels deze weg wil ik mijn dank uiten richting mevrouw Foe. Een advocaat met weinig woorden, maar veel daden. De contact momenten waren kort en krachtig. Een van de weinige advocaten met een gemeende interesse. Zowel op zakelijke als op persoonlijke vlak. Iemand die je ten alle tijden weet gerust te stellen en doet wat ze zegt. Een advocaat die zich hard maakt voor haar client. Ik ben dan ook zeer tevreden en uw zeer dankbaar dat u mij heeft bijgestaan!
tim thobe
tim thobe
19:21 18 Jun 18
Na maanden tevergeefs geprobeerd te hebben mijn schadevergoeding na mijn aanrijding te krijgen toch een advocaat in moeten schakelen. Dit had ik vanaf dag 1 moeten doen. Liane Foe staat ook echt voor haar cliënten en heeft zo goed als direct mijn zaak weten af te handelen. Ik zal iedereen haar aanraden voor een goede afhandeling.
Benny Parisius
Benny Parisius
12:06 25 May 18
Ik ben helemaal content met Letselschade Advocaat Amsterdam. Voor ik bij mevrouw Foe terecht kwam, had ik eerst een andere letselschade advocaat waar ik zeer ontevreden over was. Weinig tot geen contactmomenten, geen reacties op mijn mails. Toen heeft iemand mij Letselschade Advocaat Amsterdam geadviseerd, ik moet zeggen na mijn slechte ervaring was ik een beetje sceptisch. Ik kwam in contact met mevrouw Foe, zij heeft meteen een afspraak met mij gemaakt, en is bij mijn moeder op bezoek geweest om de stuatie te bespreken. Zij hield mij van alle ontwikkelingen omtrent het ongeval op de hoogte, en heeft uiteindelijk gezorgd voor een afwikkeling waar mijn moeder, ondanks het aangedane leed zeer content mee is. Ik kan een ieder dit kantoor aanraden, mevrouw Foe mijn dank is zeer groot.
Yasmina elA
Yasmina elA
09:03 24 May 18
Na mijn letselschade heb ik contact opgenomen met Letselschade Advocaat Amsterdam. Ik ben heel goed geholpen door de advocaat, zij was ook heel duidelijk, nam de tijd voor mij. Ik wist wat ik kon verwachten, ook was duidelijk wat zij van mij nodig had. De advocaat is zelf bij mij aan huis gekomen ivm het niet kunnen lopen na mijn letselschade. Ze deed ook haar uiterste best voor mij. ik ben ZEER tevreden !! AANRADER !
selina Amrani
selina Amrani
00:57 16 May 18
Mevrouw Foe heeft ons uitstekend bijgestaan in deze moeilijke tijd. Gelijk bij het allereerste contact is er per direct actie ondernomen. Los van het feit dat professionaliteit hoog in het kader staat is het een warme vrouw met passie voor het vak! Afspraken nakomen en bereikbaarheid is optimaal. Ms. Foe has assisted us in this difficult time. At the very first contact, immediate action was taken. Apart from the fact that professionalism is a high priority, she is a nice person with passion for her profession! Meeting appointments and the accessibility is optimal.
Bekijk alle beoordelingen

Onafhankelijk advocatenkantoor

Als advocatenkantoor zijn wij dus onafhankelijk. Bij het verstrekken van advies, berekening van schadevergoeding, het inschakelen van externe partijen of het afwikkelen van een zaak houden wij uitsluitend het belang van onze clienten in acht. Wij adviseren altijd vooraf over de haalbaarheid van uw zaak en het kostenaspect dat daarbij komt kijken. Over het algemeen zult u geen kosten kwijt zijn aan onze dienstverlening, omdat wij deze kosten voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

Het kenmerk van ons advocatenkantoor is vooral de persoonlijke betrokkenheid en het verstrekken van op maat gesneden advies en bijstand in uw letselschadezaak. De aanpak van ons advocatenkantoor is zo effectief dat de meeste van de letselschadezaken buiten de rechter om kunnen worden afgewikkeld. In de meeste gevallen is het dus niet nodig om te procederen bij de rechtbank en kan uw advocaat de zaak voor u behandelen. U hoeft dus niet meer zelf in contact op te nemen of te onderhandelen met de aansprakelijke verzekeraar. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om u volledig te focussen op uw eigen herstel.

Aangesloten bij de Orde van Advocaten en specialisatieverenigingen

Letselschade Advocaat Hoofddorp is gespecialiseerd in letselschade en alle andere aspecten die daarbij komen kijken. Uw advocaat voldoet aan alle opleidingsvereisten die de Orde van Advocaten verplicht heeft gesteld. Daarnaast is uw advocaat lid van verschillende specialisatieverenigingen die extra opleidings- en kennisvereisten stellen waaraan wordt voldaan.

Waarom Letselschade Advocaat Hoofddorp?

“Een onafhankelijk advocatenkantoor dat uitsluitend optreedt voor slachtoffers en niet samenwerkt met met verzekeringsmaatschappijen. Iedere vorm van belangenverstrengeling in uw zaak is voorkomen.”

Uitstekend beoordeeld

Letselschade Advocaat Hoofddorp werkt niet samen of in opdracht van grote verzekeraars. Zodoende zijn wij in staat om u altijd te voorzien van onafhankelijk advies.

Cliënten beoordelen ons kantoor uitstekend!

Bekijk onze referenties

Onze aanpak

Onze persoonlijke aanpak is effectief gebleken en zorgt ervoor dat het grootste deel van de letselschadezaken buiten de rechtszaal wordt opgelost. U heeft een grote kans dat u nooit een voet in de rechtszaal hoeft te zetten. Dat is prettig, want u heeft al genoeg aan uw hoofd met uw genezingsproces.

Contactgegevens

Letselschade Advocaat Amsterdam
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam

T: 020 737 1447
E: contact@letselschade-advocaat.amsterdam

Facebook
 | Google+ | Twitter | LinkedIN

LSA Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo